Qysh me sheru fytin gjate dimrit?


#1

Në stinën e dimrit kemi probleme me rrugët e frymëmarrjes. Për të mos marrë mjekime nga mjeku, ekzistojnë shumë kura natyrale, të cilat realizohen në kushtet e shtëpisë.

Për të shëruar dhimbjen e fytit në shtëpi mjafton të zbatoni këtë recetë. Kjo pije është shumë e mirë për te sheruar dhimbjen e fytit, por edhe për ti dhënë një aromë të mirë gojës.

Për këtë na duhen 1 filxhan çaji kamomil, 1 limon, 1 lugë kripë. Në filxhanin e çajit shtoni lëngun e nje limoni dhe kripën perziejeni dhe beni gargarë per disa sekonda. Kjo bëhet 2 ose 3 herë në ditë. // qysh.me