Qysh me gjet password wireless?


#1

Qysh me gjete fjalekalimin e wifi-te?

A dini naj artikull si qeky: Qysh Me Gjet Passwordin e Wirelessit Ne Me Pak Se 5 Minuta? por ma lehte?

Perdorimi i WEP per sigurimin e rrjetit tuaj wireless nuk preferohet pasi qe eshte shume lehte qe te gjindet passwordi juaj. Ne kete artikull do te ju tregojme se sa me te vertete eshte jo e sigurte WEP, dhe si mund te gjindet passwordi juaj nga dikush per me pak se 5 minuta.

Kujdes : Ky artikull ka qellim vetedijesimin tuaj per konfigurimin e routerit tuaj te wirelessit pasi qe me WEP nuk jeni te sigurte. Thyerja dhe perdorimi i rrjetit te huaj cilesohet si akt kriminel dhe denohet me ligj . Ne nuk marrim pergjegjesi nese kete mesim e perdorni per ceshtje ilegale.