Qysh Me e Ndalu Dhimbjen e Dhembit?


#1

Pervec vizites te mjeku, qe eshte menyra me efikase dhe efektive per kurim, ekziston edhe mundesia e ndaljes se dhimbjes se dhembit qe mund ta beni vete. Mirepo kjo nuk quhet kurim dhe mund te kete pasoja edhe me te keqija nese nuk sherohet plotesisht. Lexo me shume