Qysh me bo fame?


#1

Njeriu mund te behet i famshem ne menyra te ndryshme dhe me e rendesishmja eshte per ju qe te beheni te famshem nuk ka problem se ne cilin vend vendosni. Egzistojne kuzhinier/e, artista , kengtare. Por nuk ka rendsi se qfare ju intereson ju do te beheni i famshem.

Behuni i sigurte qe kjo eshte enderra e juaj. Filloni duke e bindur veten tuaj.

Kuptoni se nuk eshte vetem nje rruge per fame.

Beni diqka inspiruese qe te tjeret te mund te ju shikojne juve. Behuni me i miri ne diçka dhe i pari per te bere diçka, provoni dhe hulumtoni per te gjetur diqka qe asnuksh nuk e ka bere ndonjehere, dhe beje ate. Lexo me shume