Festat Zyrtare 2018 Kosove?


#1

Festat zyrtare në Kosovë sipas ligjit:

a) Viti i Ri-1 dhe 2 janari;
b) Dita e Pavarësisë së Republikës së Kosovës, 17 Shkurti;
c) Dita e Kushtetutës së Republikës së Kosovës, 9 Prilli;
d) Dita Ndërkombëtare e Punës, 1 Maji;
e) Dita e Evropës, 9 Maji;
f) Bajrami i Madh, dita e parë;
g) Bajrami i Vogël, dita e parë;
h) Krishtlindjet Katolike, 25 dhjetor;
i) Krishtlindjet Ortodokse, 7 janar;
j) Pashkët Katolike, E hëna e Pashkëve;
k) Pashkët Ortodokse, E hëna e Pashkëve.

Ditët memoriale janë:

a) 28 Nëntori, dita e shqiptareve;
b) 12 Qershori, dita e paqes;
c) 6 Marsi, dita e Përkujtimit dhe e Respektit për Veteranet;
d) 23 Prilli, dita e turqve;
e) 8 Prilli, dita e romeve;
f) 15 Shkurti, dita e ashkalinjëve;
g) 28 Shtatori, dita e boshnjakeve;
h) 6 Maji, dita e goranëve.


Kur eshte dita e Bajramit te madh 2018?