A muj me shtu femije ne DV Lotarine Amerikane


#1

Migja ka fitu llotarin dhe ka 4 femije, e 3 femije jane +24 vjet dhe nje femije eshte 20 vjet tash dhe agja ka alplikuar vetem me gru po eshte ber marak qe nuk e ka fut vajzen 20 vjet ne aplikacion. E pytja eshte se ne DS 260 po jepe mundsin me shtu femijen nder 21 vjet, cka mendoni ju duhet me shtu apo jo. Kush ka informata me te sakta lidhje me ket gjendje si me vepru.

Faleminderit shume.